Skip to main content

ABOUT US

OUR CONCEPT IS SIMPLE, OUR VIBE IS DIFFERENT

Onze missie

Een frisse wind door de fitnesswereld laten waaien, zodat iedereen, ja echt iedereen, kan genieten van sporten. Geen gedoe, geen intimidatie – alleen maar opwinding en voldoening. Samen duiken we in de wereld van krachttraining en conditioning, en maken we van elke workout een ervaring om nooit te vergeten. Bij Tribe draait alles om simpliciteit met een twist.

Our concept is simple our vibe is different.

WE ARE COMMITTED

Elke Triber wordt deel van onze familie en krijgt onze volledige toewijding. We stellen samen doelen en helpen ze efficiënt te bereiken. Door te motiveren, door kennis te delen en door het beste uit verschillende disciplines samen te brengen. Bij Tribe gaan we all-in, met zijn allen. Always.

OUR VIBE IS DIFFERENT

Sport en een gezonde levensstijl mogen nooit een opgave zijn. Daarom zijn fun, play & simplicity onze core en vormen ze de beste garantie op resultaat. We beleven plezier aan elke workout door de unieke vibe die we creëren, de mensen die we daarmee aantrekken en de resultaten die we samen realiseren door onze simpele op gewoonte gebaseerde aanpak ovv voedings- en levensstijl… Onze vibe is dus helemaal anders – zowel in training- als in foodcoaching.

WHAT WE DO, WE DO GOOD

We geloven dat groepslessen een enorme stuwkracht hebben voor mensen die vooruit willen. Door onze groepen beperkt te houden kunnen we bovendien persoonlijke opvolging garanderen zodat er altijd op een juiste en veilige manier getraind kan worden. In onze Nutrition coaching is het net hetzelfde. We zetten alles op alles om jou te helpen je doelen te bereiken. Wij weten dat heel wat mensen uiteindelijk weten wat ze moeten doen, maar we hebben allemaal nood aan een coach met wie we kunnen sparren om die nieuwe en gezonde levensstijl aan te leren en vol te houden. Trust us, we got your back…both in fitness as in nutrition!

KEEP IT SIMPLE AND FUN

Bij Tribe houden we de workouts & nutrition coaching graag simpel. Let op: daarmee bedoelen we niet gemakkelijk. Een workout zal je uitdagen, je zal uit je comfort zone komen, je zal nieuwe bewegingen leren kennen en ook de stappen die we gaan zetten richting jouw nieuwe levensstijl houden we zo eenvoudig mogelijk. Eenvoudig en simpel, maar niet gemakkelijk, want dan had je geen coaching nodig om daar verandering in te brengen.

THE FOUNDERS

PETER

Founder Tribe
Founder Crossfit Mechelen

Een optimist tot in de kist. Bruist van de energie.
En zal ervoor zorgen dat jullie workouts superfun zijn!

JAIMY

Founder Tribe
Founder Lioness Training Center

She always goes the extra (s)mile. Kan haar mannetje staan. Is de meest ordelijke en gestructureerde van de twee, dus voor administratieve vragen moet je bij haar zijn!

ABOUT US

Yes! Wij hebben allebei al een andere succesvolle sportzaak en samen hebben wij 2 jonge kids, dus ja… Druk, druk, druk… We know how that feels én toch… maken wij beiden tijd om te blijven sporten en aan onze gezondheid te werken, terwijl we elke dag het beste van onszelf geven in beide zaken!

En dit doen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze kids, want wij zijn ervan overtuigd dat ze altijd toekijken. Wij willen hen tonen dat je hard kan werken, ambitieus kan zijn, maar dat het ook belangrijk is om altijd aan je gezondheid en fitheid te blijven werken. Met Tribe hopen wij heel wat dames en heren te overtuigen dat sport een belangrijk deel van je leven is. Uit ervaring hebben wij al gemerkt dat heel wat mensen fitter, gezonder of strakker willen worden én dan zou je zeggen: de eerste stap is voeding. Right?

Ergens klopt dat wel, maar wij hebben al uit ervaring gemerkt dat het beter werkt om een sport te vinden die je leuk vindt, een plek waar je met plezier komt, een plek waar je geïnspireerd wordt om uiteindelijk step by step aan je voeding en levensstijl te werken. En daarvoor openen wij Tribe: om jou te  inspireren naar de sterkste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf! En zo hopen wij om ook de volgende generatie te laten zien dat sporten een fantastisch leuk deel van het leven is en die gezondere levensstijl volgt wel.

READY TO JOIN OUR ADVENTURE?