Skip to main content

OUR CLASSES

A new fitness experience designed for everyone that wants to have fun while training

DON’T PANIC, WE ALL START SOMEWHERE!

Mmmm.. Krachttraining? Conditioning? Word je al nerveus van die namen te lezen of ben je niet zeker of je er wel klaar voor bent?

Wel, eerst en vooral, als je dit leest ben je er ABSOLUUT klaar voor, dus stop met te twijfelen aan jezelf!

Vergeet de typische fitness waar je ofwel gaat werken met een rondje aan vaste machines of geïntimideerd wordt door de gewichten of gewoon wat gaat lopen op de loopband, bij Tribe heb je verschillende soorten trainingen per week – toegankelijk voor iedereen – van absolute beginner tot dé echte sportliefhebber!

WORD NU LID

THIS IS HOW WE MAKE FUN:

PLAY

Why workout when you can play out? Play is onze basisles waar kracht en conditie samenkomen. Verwacht een training die als een feest aanvoelt, van de warming-up tot aan de finisher. Bij ons zit er altijd wel iets speels in elke workout.

BUILD

Ben jij allergisch aan zweet en cardio? Of beperkt door een bepaalde blessure waardoor explosieve bewegingen niet geschikt voor je zijn? Wil jij graag stap voor stap sterker worden en samen bouwen aan een fitter en sterker lijf? Dan is Build een les voor jou! In Build leggen we de focus op krachttraining en ga je gedurende een aantal weken werken aan het opbouwen van je kracht voor specifieke oefeningen.

SWEAT

Verwacht geen typische HIIT-sessie of bootcamp. Jij houdt van afwisseling en je wilt een training om meer lichaamsvet te verbranden en ook wat spiermassa op te bouwen? Dan is deze er een voor jou! Strength, Speed & Power worden gecombineerd om jou een pittige en sweaty training te geven!

TEAM

Als wij van 1 ding overtuigd zijn? Dan is het wel dat fitness eigenlijk geen individuele sport mag zijn. Daarom brengen we jullie als Tribers met deze training bij elkaar, want tijdens deze lessen is er TEAMWORK nodig. Onze TEAM training bewijst dat je alleen sterk bent, maar samen nog veel sterker.

CORE

Last van lage rugpijn? Heb jij een zittende job? En een kiné/dokter die je aanmaant om je core te versterken? WE GOT YOUR BACK!

DE MOEILIJKSTE STAP IS ALTIJD DE EERSTE.

TIME FOR ACTION!

BEKIJK HET UURROOSTER