Skip to main content

LID WORDEN

SCHRIJF JE IN

HI THERE, FUTURE TRIBER!

OUR CONCEPT IS SIMPLE,

OUR VIBE IS DIFFERENT.

Bij Tribe geloven we in meer dan alleen een fitnessabonnement waarbij je eigenlijk toegang koopt tot een zaal met toestellen. 

Onze persoonlijke begeleiding tijdens elke les en ook daarnaast is de sleutel tot jouw succes.

Bij ons ben je geen anonieme fitnessganger.

We kennen JOU, we kennen JOUW DOELEN en helpen jou om deze te bereiken- niet voor even, maar voor ALTIJD.

We begrijpen dat onze abonnementsformules vragen kunnen oproepen.

Daarom hebben we zoveel mogelijk vragen onderaan deze pagina al beantwoord, maar de allerbeste manier om te zien of wij een match zijn, is door een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te boeken.

Zo kunnen wij horen wie jij bent, waarom je bij ons bent terecht gekomen en kunnen we samen ontdekken welke formule het beste bij jou past.

Plan vandaag nog een gesprek in en laat ons jou helpen om jouw doelen te behalen.

PRICING

MONTHLY

Tribe Starter (6x per maand)
€89/maand

Tribe Hunter (10x per maand)
€119/maand

Tribe Chief (onbeperkt trainen)
€139/maand

* Een maandabonnement ga je aan voor minimum 3 maanden en daarna wordt dit telkens automatisch met een maand verlengd. Opzeggen is na die 3 maanden maandelijks mogelijk. Dat dient wel te gebeuren voor de 15de van de maand voor de maand erop te laten ingaan.

YEARLY

Tribe Starter (6x per maand)
€79/maand

Tribe Hunter (10x per maand)
€109/maand

Tribe Chief (onbeperkt trainen)
€129/maand

In elk jaarabonnement zit:
3-monthly Game-Planning (incl. Inbodyscan) with your personal Tribe Coach. Dit wil zeggen dat je elke 3 maanden met je persoonlijke Tribe Coach een gesprek hebt om je doelen te evalueren en je motivatie een extra boost te geven.

TOKENS

Discovery Token 3 beurten (3 weken geldig)
€39

Flex Token = Drop-in
€20

Token Card 10 beurten
€179

Token Card 20 beurten
€350

IK WIL EEN TRIBER WORDEN!

LID WORDEN BIJ TRIBE?
HIERONDER VIND JE EEN ANTWOORD OP AL JULLIE VRAGEN.

Kan ik komen proberen?

Natuurlijk! Koop een Discovery Token en kom alvast eens 3 lessen uitproberen voor slechts 39 EUR.

Heb ik een account nodig?

Ja, dit is wel belangrijk. Wij werken immers met groepen van maximaal 14 Tribers in een les, dus je dient jezelf in te schrijven met je persoonlijk account.

Zijn er inschrijfkosten?

Ja, je betaalt eenmalig 29 EUR voor administratie en verzekering, maar no worries.. Je krijgt er een leuk cadeautje voor in de plaats. Wat? Wel, eerst inschrijven en dan zal je het zien ;-).

Is er een minimumleeftijd?

Voorlopig richten wij ons op 18-plussers, maar natuurlijk is iedereen anders. Dus in sommige gevallen kunnen we hier flexibel in zijn. Een nee hedde, een ja kunde krijgen.
In de toekomst bieden we sowieso Tribe for kids & teens aan, dus stay tuned.

Wat is Game-Planning?

Elke Triber wordt deel van onze familie en krijgt onze volledige toewijding. We stellen samen doelen en helpen ze efficiënt te bereiken. Tijdens de Game-Planning session luistert de Coach naar wat jij wilt bereiken en stellen jullie samen een plan van aanpak op. Bij ons ben je niet gewoon een zoveelste lid, we care about your goals & your results. So let’s do this (together)! De Game Planning zit in elk jaarabonnement er standaard in, omdat we graag de mensen die zich alvast 1 jaar committen willen helpen om op lange termijn hun doelen te behalen.

Wat is de minimale tijd van een abonnement?

Je hangt er aan voor minimum 3 maanden of 1 jaar.;-) Kies zelf maar welke
commitment je aangaat, maar 1 ding is zeker: we hebben op z’n minst 12 weken nodig om jou op weg te helpen- vandaar deze keuze.

MOET JE EEN JAARABONNEMENT IN 1 KEER BETALEN?

Neen hoor! Bij een jaarabonnement ga je wel een abonnement voor een jaar aan, maar je betaalt maandelijks via domiciliëring. Na 11 maanden krijg jij een mailtje en de opties om over te stappen op een maandelijks abonnement of opnieuw een jaar te verlengen.

Waarom is er geen abonnement van 1 keer per week?

Wij zijn ervan overtuigd dat elke Triber zeker 1 keer per week kan sporten, maar we willen je ook graag een beetje uit je comfortzone trekken, dus willen we jou net stimuleren om eens om de twee weken ook een tweede sessie in te plannen.

Kan je een abonnement pauzeren?

Yes, dit kan én goed nieuws: hier moet je niet voor betalen. Een pauze kan ingelast worden voor minimaal 10 dagen. Pauzeren doen we dus niet voor een verlengd weekend 🙂

Verkopen jullie ook beurtenkaarten?

Ja, al zijn we hier niet de grootste fan van. Bij sommige klanten zullen we dit aanraden, maar het is ons doel om jou consistent te laten sporten en daarom bieden we met onze abonnementen een stok achter de deur.

Kan ik van abonnement wisselen en zijn hier kosten aan verbonden?

Je kan wisselen tussen Starter, Hunter & Chief en dit zelfs zonder bijkomende kosten. Het is echter niet mogelijk om te wisselen van een jaarabonnement naar een maandelijks abonnement zonder bijkomende kosten.

Dus wil jij switchen? Mail ons op info@tribe.be voor de 15de van de maand om het de maand erop te laten ingaan.

Hoe kan ik opzeggen?

Say what?! Don’t do that, tenzij je naar de Westhoek verhuist. Dan heb je een gegronde reden ;-). Nu even serieus.. We get it, soms gebeurt het dat iemand wilt opzeggen, maar dan weten we wel graag waarom zodat we onze diensten kunnen verbeteren.

Dus wil jij opzeggen? Mail ons op info@tribe.be voor de 15de van de maand – anders vertrekt de betaling voor de volgende maand en is het uit onze handen. Wel even een kleine reminder dat een abonnement ofwel voor minimum 3 maanden of 1 jaar loopt.

Moet ik inschrijven voor een les?

Ja zeker! Er kunnen maximum 14 Tribers in een les, dus schrijf je tijdig in. Zit de les vol? Dan kan je je altijd op de wachtlijst zetten.

Van hoe lang van te voren kan ik me inschrijven?

We zetten onze workout kalender altijd 1 week van tevoren open.

Kan ik mijn workout cancellen?

Als het écht moet, dan kan je dat doen tot 2 uur voor de les.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Op tijd is te laat. De les begint stipt en de opwarming is belangrijk. Uit respect voor je coach en mede-Tribers is het fijn dat je op z’n minst 5 minuten voor de les er al bent.

Het is mijn eerste keer, wat moet ik doen?

HAVE FUN! Iedereen is altijd wat zenuwachtig voor de eerste keer, maar doe gewoon die sportkledij aan, breng een flesje water en een handdoekske mee en klaar. GAME ON!

Wat doe ik aan?

Iets waar je je comfortabel in voelt en laat die schoenen waar je je mudrun mee hebt gedaan maar thuis of kuis ze even grondig. Niemand eet graag modder tijdens burpees.

Geven jullie kortingen?

Mensen die onder hetzelfde dak wonen en samen een abonnement aangaan, krijgen 5% korting per persoon op de maandelijkse prijs. Hiervoor vragen we om even de bevestiging van jullie adres door te sturen zodat we de korting kunnen toepassen.

NO LUCK HERE?

Staat jouw vraag er niet tussen?

No worries, stuur ons een mail en we helpen je asap!

MAIL ONS